DIY projekter er for alle: 3 idéer til dig

Håndværker

Mange tænker, at et DIY projekt er de helt store opgaver, hvor der enten skal bygges et skab eller et bord helt fra bunden. Det kan være svært at overkomme for de fleste, og derfor ender mange med at undgå et kreativt DIY projekt. Dog behøver et DIY projekt slet ikke at være så stort – og der findes mange mindre opgaver, som kan være nemmere at overkomme.

I denne artikel giver vi dig 3 idéer til, hvad du kan kaste dig i sving med at kreative projekter – uden at det behøver at være uoverskueligt. Læs med!

 

Giv nyt liv til gamle møbler

Du kan købe et gammelt møbel – eller måske har du et i gemmeren? Dette kan du hurtigt få lavet om til et projekt. Du behøver nemlig ikke at bygge et møbel helt fra bunden for at få gang i de kreative elementer.

For virkelig at få et gammelt møbel opfrisket, må du i gang med diverse slibemetoder. Hvad end du ønsker at male møblet efterfølgende eller blot give møblet en gang lak, er det vigtigt at møblet er slebet på ny.

Dette er også en meget bæredygtig måde at gøre tingene på! I stedet for at smide gamle møbler ud, udnytter du ressourcerne til max!

 

Havebord med kølerum

Er du en rigtig have-person med grønne fingre – og savner du en fiks idé, som kan gøre haven mere spændende? Her kommer den!

Hvad med at bygge et havebord, som har en køler i midten? Nu tænker du måske, at det virker som en uoverskuelig opgave, idet bordet først skal bygges. Men hvad hvis du bare bruger et gammelt bord? Du kan lave huller i midten af bordet, og nemt fastsætte en køler. Det er en super smart og innovativ idé – og den vil helt sikkert blive beundret både af familien og vennerne. Hos mandemand kan du se mere om, hvad du kan gøre for at optimere haven eller underholde til den næste have-sammenkomst.

 

Male-projekter

Du kan også kaste dig i sving med malerpenslerne og farverne, hvis du har brug for at give et rum i huset eller lejligheden et nyt udtryk.

Et malerprojekt som dette behøver faktisk ikke at være super uoverskueligt. Selvfølgelig kræves der, at diverse møbler mm. bliver flyttet væk fra den væg, som skal males. Dog er det meget moderne kun at male en enkelt væg – og dette gør DIY projektet langt nemmere at håndtere! At male en enkelt væg kan hurtigt skabe personlighed i rummet – uanset hvilken farve du foretrækker.