Tid til et frisk look på huset?

Find masser af inspiration, idéer, gode tilbud og hjælp hos JNA vinduer og døre. Her kan du samtidig med god service og professionelle medarbejdere også handle med god samvittighed. JNA har styr på mærkerne, og støtter kræftens bekæmpelse og Danmarks julemærkehjem.

 

Er du på udkig efter et nyt look til dit hus? Eller måske drømmer du lidt og ved stadig ikke helt hvad du godt vil have. Hos JNA vinduer og døre finder du massere inspiration til vinduer og døre. De stræber efter at levere god kundeservice og har gode anbefalinger. Her møder du kvalificerede og professionelle medarbejdere som står klar til at rådgive dig.

 

Du kan blandt andet besøge det digitale showroom, så du kan sidde hjemme i sofaen og tage et kig omkring. Ellers kan du besøge en af de 5 udstillinger rundt omkring i landet. JNA har gratis levering og tilbyder gode tilbud.

 

Kvalitet, certifikater og mærkesager

JNA vinduer og døre prioriterer din kvalitet og sikkerhed. Derfor kan disse punkter hos JNA nævnes:

 

  • 10 års garanti.
  • FSC mærket. (hvilket vil sige at det træ som benyttes er fældet fra kontrollerede FSC skove der sikre at der ikke sker over fældning af skovens træer)
  • E-mærket. (så du kan handle trygt og sikkert)
  • Energi mærke (så dit hus er mærket korrekt hvis det skal sælges)
  • CE-mærket (Hvilket vil sige at JNA sørger for at alle produkter opfylder lovkrav indenfor den Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde)
  • CO2 neutralt website.

 

Desuden støtter JNA kræftens bekæmpelse, via erhvervssponsorater.  JNA støtter også de danske julemærkehjem. De danske julemærkehjem hjælper omkring et tusinde børn i alderen 7-14 år, med at få en ny start hvert år. JNA biddrager fordi de ikke ønsker at noget barn skal leve med ensomhed og ondt i maven.

Så når du handler hos JNA biddrager du til befolkningens overordnet helbred, både børn og voksne.