Tag på musikfestival i USA

Vil du gerne opleve de store musikscener med de største amerikanske navne, så kan det være at det er lettere hvis du rejser afsted til USA for at opleve det frem for at du venter på at dine yndlingskunstnere kommer til Danmark og giver koncert.

 

Oplev dine yndlingskunstnere på scenerne i USA

USA rummer mange af de største kunstnere indenfor musikkens verden og fra tid til anden kan vi være heldige at opleve disse amerikanske musikere på scener i det danske land i forbindelse med de største festivaler. Desværre er udsigterne for de danske festivalers afholdelse hele tiden udsatte pga. covid-19-restriktionerne og det kan måske tænkes, at du skal vente længe endnu før at din yndlingskunstner lander i Danmark.

Du behøver dog ikke bare at lade dig nøjes med idéen om at det hele en dag bliver normalt igen og at du kan høre og se de bedste af de bedste på landets store festivaler igen. I stedet for at stå standby kan du f.eks. selv rejse til USA, hvor de ikke holder sig tilbage for kunsten. Er det noget for dig med sådan en tur til USA, så læs mere i denne artikel hvor du kan se hvornår de forskellige festivaler bliver afholdt.

 

Husk dit gældende rejserestriktioner for rejsende til USA

Det er helt okay at rejse til USA fra Danmark nu, men der er dog lige nogle ganske få ting der kræver din opmærksomhed før at du springer på det næste fly. I forbindelse med at USA åbnede op for indrejse igen i slut 2021, blev der samtidig indført restriktioner for de rejsende som f.eks. omhandler at man skal være færdigvaccineret med 2 vacciner af enten Pfizer eller Moderna.

Det er desuden krævet at du kan fremvise en frisk negativ PCR-test før at du overhovedet får lov til at boarde dit fly og så er der selvfølgelig stadig krav om at du har husket at ansøge om dit ESTA før afrejse.