Sådan undgår du skadedyr i boligen

Skadedyr, som rotter, er et stort problem for mange. Hvis du vil undgå at få rotter i kloakken, så er eneste løsning at forhindre rotterne at komme derind. Hvordan, det kan du læse mere om her.  

Få hjælp af eksperter 

Hvis rotterne først er kommet ind i kloakken, så kan det være en lang, sej kamp at få dem ud derfra igen. Hvis du endnu ikke har gjort det, så er det derfor en ide at få installeret en rottespærre i afløbsrørene. En rottespærre er den mest effektive måde at forhindre rotterne at komme ind i rørene, og den absolut bedste måde at skadedyrssikre dit hjem.  

For at få installeret en rottespærre, så skal du tage kontakt med professionelle eksperter på rottesikring, som vil hjælpe dig med at sikre din bolig. Formålet med en rottespærre, er at rotterne tvinges til at finde mad og vand andre steder, end i nærheden af din bolig.  

Derfor skal du rottesikre din bolig 

Rotter er et udbredt problem i Danmark, og kan forårsage store skader på kloak og bolig, hvis du får frit lejde. Det er derfor en god ide at sørge for at de får trange kår, for at overleve i på din ejendom. Hvis du er så heldig at du ejer et hus, så er du ansvarlig for den kloak som ligger på din ejendom, og det er derfor dit ansvar at sørge for at rottesikre den. Hvis rotterne får lov til at løbe rundt i kloakken, så kan de forårsage store skader, noget som kan have store økonomiske konsekvenser for dig.  

Hvis du ser rotter på din ejendom, så skal du reagere prompte. Faktisk så er du forpligtet til at melde dine observationer af rotter ind til kommunen, sådan at de kan gøre noget med problemet, inden det vokser sig større.