Sådan får du tid til mere motion i hverdagen

Kender du det med at have travlt hele dagen på kontoret og bare har lyst til at slappe af på sofaen når du kommer hjem? Nogle gange er arbejdsdagene hårde, specielt hvis man har et krævende job. Det gør også at du måske ikke er fyldt med energi når du kommer hjem. Det er dog stadig vigtigt at få noget motion i løbet af dagen. Det er der dog ikke meget af på et kontor, men mere bevægelse giver også mere energi og en masse andre sundhedsmæssige fordele. Så læs mere her om hvordan du kan få motionen med i hverdagsrutinen, selv når du har en lang dag på jobbet.

At cykle er en god måde at få motion på, men hvis du har rigtig langt til arbejde eller meget kort, er der ikke så meget ved at tage cyklen. Men det skal da ikke stoppe dig fra at cykle mens du er på arbejde. Se flere muligheder for at cykle på kontoret og få den daglige motion.

Få gang i pedalerne

Det kan være en udfordring at finde tid til at dyrke motion i hverdagen. Der er så meget at se til, så mange ting at nå, at man glemmer at tage et øjeblik og se indad. Det er vigtigt også at tage sig af sig selv, både mentalt og fysisk. Men en af de ting der forbedrer velvære både udenpå og indeni er motion. At få gang i kroppen er en god måde at forbedre din sundhed på.

Men hvis du oplever en mangel på tid, kan du med din helt egen officebike, motionere på kontoret. Få trådt i pedalerne og få gang i kroppen uden at komme i tidspres. Det er super simpelt og nemt, så det er bare med at komme i gang og få dig din egen motionscykel specielt til kontoret.