Sådan bruger du din data til en router

De fleste har kun wifi, når de er derhjemme, men tit ønsker man, at man kunne tage sin router med sig. I nogle situationer kan det være en super god løsning med en trådløs router, som du kan have med dig, hvilket kan blive muligt med en 4g router. 

Sådan virker en mobil router 

En trådløs router kaldes også for en 4G router, da den bruger 4G data til at lave et mobilt wifi hotspot. På den måde kan du være online med alle dine enheder, selvom du ikke er hjemme. Du kan blandt andet bruge en 4G router, når du er på campingferie eller i sommerhus, hvor der ikke er adgang til wifi.

Når du køber en 4G router, kan den ikke give wifi med det samme.

Du vil typisk kunne bruge den sammen med et simkort, som du indsætter direkte i routeren. Gennem simkortet får routeren adgang til 4G, som den kan omdanne til wifi.

Du køber simkortet til routeren hos dit teleselskab. Her er det en god ide at vælge et simkort uden et telefonabonnement, da du kan skal bruge data til routeren. Du kan finde den bedste 4G router i test hos https://techeksperten.dk/tests/4g-router/. 

Hvorfor investere i en 4g router?

Mange bruger kun wifi, når der er adgang til det. Det kan være derhjemme eller nogle steder i offentligheden. Hvis du så skal bruge internet til for eksempel en computer, vælger mange at internetdele fra deres telefon. Det er en nem løsning, hvis du ikke skal bruge internet på flere enheder i længere tid ad gangen. Hvis du skal i sommerhus, hvor der ikke er en router, kan 4g routeren være en effektiv og nem løsning. Med den kan du nemt tilslutte et simkort til routeren og tilkoble dine enheder.