Kropspuder – En god investering

graviditetspude

Kropspuder – En god investering

Går du hjemme og er gravid, eller kan du ikke sove, pga. rygsmerter eller lignende – og det går ud over din hverdag derhjemme og på job? Da kan en kropspude være en rigtig god investering.

Der kan være mange gode anvendelsesmuligheder med en kropspude, bl.a. til gravide, da det er svært at sove når du er gravid. Din mave bliver større og større. Din ryg gør ondt og dine ben er urolige. Nej, det er ikke let at få en god nats søvn. Det er ellers vigtigt for dig og din baby. Dårlig søvn kan have skadelig effekt på både dig og dit barn. En graviditetspude kan hjælpe.

Rigtig mange kvinder sværger til en graviditetspude for at komme igennem natten. Få søvnen tilbage og vågn udhvilet igen.

 

U-Puder

U-Puder er en pude til dig der har svært ved at finde en behagelig sovestilling. Du får ro og lindring af smerter med støtte til ben, mave og ryg. Puden har sit navn, fra dens form, den er nemlig formet som bogstavet U og det gør den super alsidig. Med en u-pude kan du sove på siden og endda på maven og du kan sidde i sengen med puden i ryggen og under dine knæ. Når du har født kan du bruge pude som amme pude også. Så den er yderst behagelig og fleksible i dens anvendelses muligheder.

 

G-Puder

Der findes også puder, der kaldes G-puder. Disse er multifunktions G formet kropspude, der kan bruges som krammepude, lejringspude, liggepude, hyggepude, graviditetspude eller foldelig amme pude.

3-delingen gør at du kan sammensætte denne pude på forskellige måder. Den giver derfor endnu bedre aflastning til præcis dine problemer, om det er hoved, nakke, mave, ryk, hofte, ben eller ankler. Kombinationerne er mange, og det er aflastningsmulighederne derfor også. Du kan også bruge de enkelte dele hver for sig, og puden fylder samlet ikke nær så meget som en almindelig kropspude.

Den 3-delte G-Pude er specielt udviklet til at afhjælpe med at finde ro ved rette lejring/ligge stilling. Kan aflaste rygsmerter eller følgeskader efter visse sygdomsforløb, foruden bruges som hyggepuder, amme pude eller graviditetspude. Hos bl.a. Getaby.dk kan du finde både U-puder og G-Puder, til dig der vil have en bedre søvn eller hvile.