Kampen mod strømperne; lad dem forblive sammen

De fleste mennesker kender den situation, hvor ensfarvede strømper gentagende gange mister deres makker eller bliver helt væk i vaskemaskinen, i tørretumbleren eller et andet sted i hjemmet. Dette er et særdeles irriterende problem, som både kan skabe frustration og i sidste ende koste dyrt.

Men hvordan kommer du dette problem til livs? Og er det overhovedet muligt at undgå?

 

Ny teknologi kan hjælpe dig på vej

Den grundlæggende årsag til at ensfarvede sokker er svære at holde sammen er deres lille størrelse i vaskemaskine og derved deres risiko for at blive væk. Sorte strømper har især svært ved at finde sammen med deres oprindelige makker, og man ender ofte med at sætte enkelte strømper sammen som egentlig ikke passer i nuance eller længde.

Men i dag findes der en teknologi, hvorved man kan undgå dette problem. Der er nemlig her tale om en ny og smart feature på strømperne, som kan være med til at holde dem sammen i hele vaskeprocessen. Denne feature er en såkaldt trykknap, som gør det muligt at klikke sokkerne sammen, så de hele tiden er forbundet under vask, tørring og alt derimellem.

Trykknappen er diskret, og de sorte strømper ser derfor hverken anderledes eller mindre pæne ud. Er du god til at smide strømper væk eller ønsker du at slippe for den snørklede parring, så køb strømper med det nye og avancerede tiltag.

 

Vask strømper med strømper

En anden måde hvorpå man kan forsøge at holde styr på de rebelske strømper er ved udelukkende at købe den samme slags i den samme farve. På den måde har det ikke stor betydning hvis de oprindelige finder nye makkere hen over tid. Hvis de alle sammen er ens, så kan man ikke sætte dem rigtigt eller forkert sammen.

Hvis dette synes at være en kedelig løsning og ønsker man lidt liv og farve i sin strømpe-skuffe, så kan man i stedet vælge at vaske alle strømperne sammen på én gang, så man kan bevare et overblik. Ved at vaske strømperne separat kan man undgå at de eksempelvis sætter sig fast i sengetøjet og derved går tabt for evigt.

Konstant at miste strømper kan i sidste ende blive en dyr affære, og vil man undgå unødig køb af strømper på månedlig basis, så handler det om at finde et system til at holde strømperne i skak. Uhensigtsmæssig brug af strømper har nemlig en uhensigtsmæssig indvirkning på miljøet.