Få styr på akustikken i rummet med akustikplader og akustikpaneler

Drømmer du om at slippe af med akustikken i dit hjem, sommerhus eller på din arbejdsplads? Det findes der en ret nem løsning på, som ikke kræver de store omstruktureringer. Læs med her og få tips til, hvordan du kan få styr på akustikken med lydabsorberende plader.

Hvis du har problemer med akustikken i dit hjem, så findes der heldigvis en simpel løsning til det problem. Du kan bruge akustikpaneler i trælameller, som er lyddæmpende plader, der afhjælper rumklang og dårlig akustik i et rum.

Lydisolerende plader har en virkelig god effekt, når lyden skal skærmes af i f.eks. store lokaler eller på det forjættede storrumskontor, hvor man typisk virkelig har brug for at kunne opdele kontoret i mindre områder. Så kan I nemlig sidde relativt uforstyrret uden at genere kollegerne ved siden af.

Du kan også bruge akustik paneler hjemme hos dig selv. Det kan for eksempel være i dit køkkenalrum. På den måde kan du opdele køkkenet i mindre områder og gøre rumklagen i rummet mindre. Du kan også sagtens montere akustikpanelerne i loftet for at få et lyddæmpende akustikloft.

 

Akustikplader i 10 farver

De flotte og stilfulde akustikplader er lavet af PET filt, og skal monteres på væggen, så de dæmper støjen. Akustikpladerne fås i 10 fine farver og de er lige til at mikse på kryds og på tværs. På den måde kan stort set skabe dig dit helt eget kunstværk på væggen og samtidig mindske støjen fra naboen. Det kan virkelig være en god ide, hvis du bor i en lejlighed i en etageejendom. På den måde kan du mindske dagligdagsstøj fra dine naboer eller du kan mindske støjen fra børn, som leger i rummet.

Du kan bruge akustikplader disse steder, så som:

  • Kontor
  • Lejlighed
  • Skoler og børnehaver

Hvis du gerne vil bruge akustikpaneler, så fås de i farvene: Natur, hvidmalet og sort olie. Hvis du er blevet nysgerrig på, hvad akustikplader er, så kan du læse mere om mulighederne på:
https://www.nicetapet.dk/interioer/akustikplader