Få ro i sindet med erfarende og pålidelige trappevaskere

Er du blevet træt af at hyre nye personer konstant, for at få klaret den almindelige trappevask i dine opgange, så er det måske tid til at se på de muligheder du ellers har foran dig.

 

Slip for at risikere at du selv skal vaske trapperne

Med det rette rengøringsfirma i ryggen, kan du nu endelig slippe af med byrden der er ved at skulle stå for en træls omgang trappevask. Især hvis du har ansvar for at flere opgange bliver rengjort ordentligt, kan du have oplevet at selv når du har betalt venners venner eller haft en ansat til at klare jobbet, så står du alligevel med risikoen for, at du skal finde hjælp til nødsituationer.

Er du på udkig efter trappevask østerbro, så kan du med fordel tage kontakt til Dansk Rengøring & Facility Service ApS. Denne virksomhed har ry for at have det helt rigtige personale de kan sende afsted og du kan egentlig bare læne dig tilbage og stole trygt på, at de trapper bliver rengjort som de skal.

 

Få ro i sindet når der skabes et bedre indeklima for både de ansatte og beboerne

Når du vælger en virksomhed som denne, er det ikke længere dit problem hvis den der er ansat til trappevasken hos dig, bliver nødt til at lægge sig pga. sygdom eller lignende. Det er derfor en god sikkerhed du får og du kan med ro i sindet koncentrere dig om at gøre det du elsker at gøre i stedet.

Kvaliteten af trappevasken afspejles i, at der er tale om et erfarent personale og at virksomheden igennem flere år har stået for trappevask. Der er dermed en korrekt viden omkring, hvordan man får trapper bedst rene og ved at det f.eks. er meget bedre at støvsuge trapperne inden vask, fremfor at feje trapperne.

Ved at støvsuge først undgås der desuden at støvpartikler hvirvler rundt i længere tid og dermed udsætter både rengøringsfolk og bebeboer for et dårligt indeklima.