Få hjælp til planlægningen af afskeden for dine kære

Har du mistet en nær, måske familiemedlem, ven eller partner som var dig nær, og som nu skal tages afsked med? Og har du brug for hjælp til at planlægge afskeden? Bedemandsforretningen Heick og Larsen kan hjælpe dig med det du har brug for.

Leder du efter en bedemand Ikast, fordi du er lokaliseret i området, så kan Bedemand Heick og Larsen hjælpe dig med at tage afsked. Bedemand Heick og Larsen, består af Jørgen Heick og Jørn Larsen, som d. 1. juni overtog den bedemandsforretning, de sammen arbejde i, før overtagelsen. Nu har de en vision om at videreføre ordentlighed og ærlighed for de pårørende som har brug for hjælp til at arrangere afskeden for deres afdøde. Her går de op i gennemsigtighed og at kunderne er med i processen så de er klar over hvad der bliver betalt for.

 

Bisættelse eller begravelse

Ved en bisættelse tager familien afsked med kisten når den kører væk, eller i nogle tilfælde allerede i kirken. Her hjælper Bedemand Heick og Larsen, med at tage valget om hvilke kirke, præst, kiste og urne, som familien ønsker til en afdøde. Derudover hjælper de med at tage stilling til ting som, blomsterpyntning af kiste og i nogle tilfælde kirke, desuden også afskedsblomsterne og arrangering af blomsterne efter begravelsen.

Ved en begravelse tager familien afsked ved begravelsen. Bedemand Heick og Larsen kommer hjem til en kop kaffe og tager en snak med dig som pårørende om hvordan I ønsker at tage afsked. På den måde kan I, i fællesskab skabe en mindeværdig og ærefuld afsked til den afdøde.

Desuden tilbyder Bedemand Heick og Larsen, også at man helt gratis kan udfylde en folder kalder ”min sidste vilje” der gør det muligt at udfylde detaljerede ønsker om hvordan din egen afsked skal foregå. På den måde hjælper du dine pårørende med at træffe valg og sige farvel.