3 uundværlige ting til mobilen

De fleste er afhængige af deres mobil og bruger den hverdag. Det kan ødelægge dagen, hvis mobilen pludselig går ud eller hvis der kommer revner i skærmen. Der findes heldigvis nogle rimeligt lette og billige tips til, hvordan du kan undgå de ærgerlige situationer. Læs med her, hvis du kan nikke genkendende til frustrerende mobilsituationer.

 

Få dig et cover

Mobiler er skrøbelige, og de skal ikke tabes mange gange før de går i stykker. Det er møg irriterende at ødelægge sin mobil. Og du kan gardere dig mod en totalt ødelagt mobil ved at købe dig et mobilcover. Coveret kan nemlig tage det værste stød, hvis du taber mobilen, og så kan det desuden hjælpe mod vandskader. Så det første skridt på vejen er, at du anskaffer dig et cover, så bliver din mobil lidt mere modstandsdygtig.

 

En powerbank

Der er ikke noget værre end at løbe tør for strøm, når man er på farten. Det kender de fleste. Man bruger mobilen til næste alt, og derfor kan man føle sig meget handicappet, hvis den pludselig går ud. En powerbank er en transportable oplader, som ophober strøm og som kan bruges alle steder. Du behøver altså ikke at tilslutte den til en kontakt. Så selv hvis du står midt i ingenting, har du mulighed for at oplade mobilen.

 

Få panserglas på skærmen

Den mest effektive beskyttelse, du kan få til mobilen, er et panserglas. Panserglasset holder til flere slag mod både asfalt og beton, og hvis det går i stykker, så kan det let skiftes til et nyt. Det er ganske let at montere og man bemærker slet ikke forandringen. Det koster heller ikke det store, men kan til gengæld yde en stor sikkerhed og sørge for, at du ikke skal bruge en masse penge på at skifte din skærm. Eller værre endnu købe en helt ny mobil.