3 typer IT-udstyr du skal have til din startup

Tech-virksomhed eller ej - det er vigtigt at have styr på jeres IT-udstyr!

Der findes mange forskellige IT-udstyr og som startup kan det være svært at hitte hoved og hale i, hvilke du skal prioritere, når pengene ikke er store endnu. Vi har derfor fundet de 3 bedste idéer til udstyr, som vi tror, du kan drage bedst nytte af som startup.

 

Kabler og adaptere

Som startup er det forventet, at du har nogle af de nyeste tech-redskaber! Du er jo helt ny på markedet, så hvorfor ikke investere i det bedste og nyeste i første omgang? Et af de produkter, som de fleste vil forvente, at du har er de forskellige kabler samt adapters.

Når du har møder med nye investorer, når du har en nyansat eller en praktikant i en periode, medbringer de måske også deres egne laptops til tider. Her er det smart, hvis du har den rette adapter. Der findes mange forskellige slags og du kan se udvalget her. Nu til dags er folks liv på deres computer og derfor også en del af deres arbejde. Det gør det simpelt, nemt og lækkert for dem, at de nemt kan tilslutte deres egne computere til arbejds skærmen og lignende.

 

Hæve/sænke bord

Som startup er det også forventet, at du har sundhed i fokus. Generel sundhed er blevet en trend og har udviklet sig til en samfundstendens. For eksempel går folk mere i fitness end nogensinde før og flere og flere bekymrer sig om, hvor mange skridt de får taget på daglig basis.

Du bør ligeledes signalere, at du har styr på sundheden på dit kontor – og her kan du gøre mange forskellige ting. Du kan eksempelvis investere i hæve/sænke borde, som støtter idéen om, at man skal kunne stå og arbejde, hvis det er det, som medarbejderen har brug for. På den måde får medarbejderen – og dig selv – også nemmere skiftet arbejdsposition i løbet af dagen hvilket unægteligt er sundt for kroppen.

Du kan også gå hele vejen og investere i et løbebånd, som du kan gå på, når du står ved dit hæve/sænke bord. På den måde kan du hurtigt få gået de skridt, som du skal per dag!

 

Headset

Der er heller ingen tvivl om, at du skal investere i kvalitet headsets til dit kontor. Der er intet bedre end at have kvalitetslyd i ørene, når man er på arbejde. Man bruger mange timer på kontoret, og det er derfor også bestemt dét værd at investere i ordentligt udstyr.

Det er også dejligt for dine ansatte at føle, at det er ok at høre musik og tune ind i sin egen verden med sine arbejdsopgaver i løbet af arbejdsdagen. Ergo bliver det hurtigt et meget positivt signal, som du sender til dine ansatte, når du investerer i headsets til dem.